Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Volt olyan akinek sikerült...

Volt olyan akinek sikerült leállni a bikázással (drog)?

Figyelt kérdés

2020. aug. 16. 10:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Nekem sikerült pár éve.
2020. aug. 16. 10:59
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Ez a bika pár hete van, arról pár éve nem szokhattál le.
2020. aug. 16. 11:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy hete ért ide akkor az a halálozás már is iszonyú sok.

Az a baj ezzel is hogy ellenőtizhetetlen mi avn benne.

Mert lehet egy ideig használod és hasonló hatása van, majd egyszer csak kapsz olyat hogy feldobod a pacskert.

2020. aug. 16. 11:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a drog ilyen ês nem csak a bikáról beszélek ez csak eggy kitalált név a herbálnak! Minden elszívott cigi után benne van az hogy meghalhat az ember! Ez így volt régen is és most is! Ja és persze a betegségek: tudathasadást,skizofréniát,pánikbetegséget,szellemileg össze omlasz, és a belső szerveknek gatya! Az elvonás meg nagyon brutál senkinek nem kívánom!
2020. szept. 13. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a baj ezzel a szintetikus kannabinoiddal is, mint az osszes tobbivel.

Ezeket a szereket annak idejen (JWH-korszak) ugy igyekeztek eloallitani a szorgos tavolkeleti kezek, hogy az elmeny a fuvezeshez legyen hasonlatos, alkottak egy vegyuletet, ami hasonlit a THC-re, aztan hadd szoljon, jo lesz ez. Mint azota kiderult, ez nem valt be. Azert nem, mert a funek sem csak a THC a hatoanyaga, vannak "ellensulyok", mint pl. a CBD, ami visszavesz a "beszivottsag"-erzesbol ugyan, de cserebe nem tor az emberre a panikroham / beszamithatatlansag. /Ha letezne olyan kannabiszfajta, amelynek a viragzataban csak THC lenne talalhato (ilyen nem letezik egyebkent, nyilvan nem veletlenul), herbal-szeru hatast valtana ki a fogyasztobol./ A szintetikus kannabinoidoknak ellenben semmifele "ellensulyuk" nincs, raadasul nem lehet tudni, hogy a fogyaszto milyen koncentracioban fogyasztja, vagy hogy mit fogyaszt egyaltalan, senkinek fogalma sincs az adott szer addikcios potencialjarol, stb., szoval azt, hogy le lehet -e szokni kulso segitseg nelkul a "bika"rol, itt nem igazan lehet megvalaszolni, tobbek kozott azert, mert azt sem tudjuk, hogy mit takar pontosan a "bika".

2020. okt. 19. 01:32
 16/18 anonim ***** válasza:

14-es válasz adó vagyok megint!

Basszátok meg én nagyon tönkre mentem! Ott tartok hogy már a saját lakásinkba is félek be menni be pánikolok vagy ha nem akkor fel akarom magam akasztani! És a közérzetem borzasztó rossz, nem akarok kommunikálni az emberekkel, magamba vagyok fordulva, van hogy beszélek magamban,és van mikor borzasztóan félek, és van hogy mikor beszélek hírtelen üressé válik a fejem eggy pár másodpercremásodpercre, az izmaim rángatóznak valamikor

Valaki hasonló tünet???

2020. nov. 30. 13:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó,elmúlt már azóta?
2020. dec. 22. 09:39
 18/18 anonim ***** válasza:

17.

Nem múlt el! De nem is mutatom ki hogy nekem ilyen problémáim vannak

2021. jan. 21. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!