Érzékeny vagyok a nagy hangerőre, ez lehet betegség?
Biztos láttatok már olyan óvodást, aki befogja a fülét, ha valamilyen hangos dolog veszi körül, és láthatóan rosszul esik neki a zaj(hangerő).
Én is ilyen voltam, és a mai napig ilyen vagyok(20 évesen). Egyszerűen egy hangnyomásszint felett úgy érzem sírhatnékom van, és rosszul érzem magam, például nagy ívben el kell kerülnöm emiatt egy utcai építkezést. Szórakozóhelyekre nem járok, koncertre csak füldugóval. Normális hangerőn hallgatok zenét, a telefonomon még sose volt a felénél magasabban a hangerő.
Ez normális dolog, vagy lehet valamilyen betegség?
Próbáld meg elkerülni az ultrahangos vizsgálatokat.
Inkább menj el egy ultrahalkra.
Bocs :)
3. Jó poén, tetszett :D
2. a kóros hangosságfokozódás gyanús lehet, nekem egyszerűen fáj a hangerő, nem tudom máshogy mondani. Vallatni lehetne vele
6. Igen, én zenész vagyok, stúdióm van, nekem is a hallásom a mindenem, és féltem ahogy tudom. Biztos ez is benne van a pakliban.
De akkor így már kezdek megnyugodni, hogy ez nem valami kettyó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!