Hasmenés elleni gyógyszertől ebben az esetben lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Mindig délelőtt 9-10 óra környékén kell kakilnom. Viszont olyan a munkám, hogy nem szaladgálhatok ki akármikor a mosdóba, amikor nekem tetszik. Reggel hiába trónolok otthon a wc-n, nem sikerül termelnem. Délelőtt viszont nagyon erős inger tör rám. Nagyon kellemetlen visszatartani. Ha veszek be ilyen gyógyszert, hogy késleltessem az ingert, attól lehet valami bajom? Vagy milyen más megoldás lehetne erre? A táplálkozásom, székletem mennyisége, állaga szerintem rendben van, nem ettől függ. Az hogy hordjak pelenkát és kakiljak be, nem megoldás.2020. aug. 15. 10:11
1/6 anonim válasza:
Attól függ milyen gyógyszer. Mert van amelyik a bél motilitását csökkenti, az lehet jobb lesz, talán így kitolódik a székletürítés. Amelyik meg a víz visszaszívását fokozza, attól valószínűleg ugyanakkor fogsz menni, és kb semmi hatása sem lesz, ugyanis nincs hasmenésed.
2/6 A kérdező kommentje:
Pl lopedium.
2020. aug. 15. 10:16
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor kipróbálom. Köszi.
2020. aug. 15. 10:19
6/6 anonim válasza:
Butaság, utána meg mit csinálsz ha szorulásod lesz? A székletet nem szabad visszatartani, próbál ki inkább, hogy reggel, indulás előtt végezd el a dolgod. Segíthet ha előbb kelsz, esetleg iszol egy nagy bögre meleg vizet éhgyomorra, vagy kávét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!