Mennyire normális, hogy apám A-s, anyám AB-s vércsoportú, én meg 0-ás vagyok?
Figyelt kérdés
A házidokim biztos benne, hogy elcseréltek a kórházban, apám-anyám ezt tagadják. De tény, egyikük arcvonásai sincsenek meg nálam (29F)2020. aug. 14. 13:18
11/20 anonim válasza:
Amúgy jóban vagy a szüleiddel? Harmonikus a családotok? Szeretetben neveltek? Ha igen, akkor kihúztad a lottó ötöst, mert lehetséges, hogy az eredeti szülőkkel rossz lett volna.
12/20 anonim válasza:
Az is esélyes, amit a 9-es írt. Rövid kapcsolatból lehetsz apukád gyereke, aztán a vér szerinti anyád vagy mert túl fiatal volt, vagy akár mert meghalt vagy bármi, nem tudott nevelni, és apád meg az új felesége örökbe vettek. Anyukád pedig nem akarta, hogy mostohaként gondolj rá, ezért nem mondták el.
13/20 anonim válasza:
De ha a kórházban cseréltek el, akkor a csóri másik gyerek lehet, hogy rosszul járt...
14/20 anonim válasza:
a mai világban kicsi az esély a kórházi cserére, a gyerekre szinte a születése után rákerül egy karszalag, az azonosítóval
15/20 anonim válasza:
Basszus, érdemben nem tudok hozzászólni, mert az előttem lévők már mindent leírtak, de én biztos nem hagynám annyiban a dolgot..:O
16/20 anonim válasza:
Lehet, hogy örökbe fogadtak, volt egy munkatársnőm aki örökbefogadott egy csecsemőt és soha nem mondta meg neki.
17/20 anonim válasza:
Tapintatos emberseges haziorvosod van. Peldaul arra is lehetne gondolni, ha szuleidnek nem volt mutetje, csak egyszer megallapitottak, hogy elirtak, tevedes tortent, es nem is az a vercsoportjuk.
18/20 anonim válasza:
Egy kérdés még felmerült bennem: esetleg a vércsoport meghatározásnál volt valami malőr és csere-bere. Akkor akár az is állhat, hogy teljes mértékben egy család vagytok.
19/20 anonim válasza:
Csináltassatok ismételt vérképet, azután lehet tisztázni a gabalyodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!