Küldtem valakinek egy meztelen képet amin látszódott az arcom?
Nem meri megkockáztatni,velem 14 évesen müvelték ezt.
Rosszindulatból felregisztrált egy oldlara vissza élt a nevemel és a személy azonoságomal,az oldalról nem is tudtam éveken keresztül mert senki se szólt csak annyit éreztem az egészből hogy beszologatnak meg elkapnak az utcán.
Hid el nem fogja érdekelni hogy 18 év alatti,velem 14 évesen is meg teték,úgy hogy minden dolog amit az oldalon írtak hazugság volt nem én írtam,minden tartalom hazugság volt rajta,video (egyiken se én voltam),de az én nevem alatt futot az oldal,senkit se érdeklt hogy közöm sincs hozá.
Eveken keresztül zaklatak,és mikor talalkoztam azzal aki regisztrált az utcán röhögöt a barátaival rajtam és a barátai még le is köptek.
Senkit se hatot meg a korom,és mikor elkaptak az utcán és fenyegetek,akkor se írdekelte őket hány éves vagyok.
Nem fogja őket meg hatni hogy hány éves aki szemét az szemét marad.
Ha meg olyan oldalra regisztrál amiről nem is tud az éveken kersztül is fent lehet a neten úgy hogy észre se veszi vagy sose fogja meg tudni hogy oldal van a nevébe ,sajnos ez van.
Kérdező anyit tudok tanácsolni,soha ,de soha ne bíz meg egy fiúban se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!