Mi lehet ez a folt a lábamon?
Figyelt kérdés
A bokám felett, hátul a vádlimon látható. Ha hozzáérek, fáj, mint egy csípés. Talán az lenne? De nem olyan, mint egy szúnyogcsípés, más meg mi csípett volna meg? Nem is viszket. Ha megyek, akkor is érzem. A trombózis az ugye nem ilyen?
2020. aug. 12. 00:09
1/4 anonim válasza:
Bár még nem mentem vele orvoshoz, nekem ezerszer volt ilyen, és mindig elmúlt. Sok dolog okozhatja, nekem pl. múltkor az égési sérülésem nézett ki így. Órákig azt hittem valami megcsípett, majd láttam, hogy behólyagosodott. Sajnos nem tudok semmit mondani a trombózistól, de, ha téged az nyugtat meg, fordulj orvoshoz.
2/4 anonim válasza:
Nem trombózis, rovarcsípés. Lehet akár pók is.
3/4 A kérdező kommentje:
2
A pókcsípés nem elképzelhetetlen. Köszönöm!
2020. aug. 12. 00:26
4/4 anonim válasza:
Ez 100%,hogy nem trombózis, ez valami csípés lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!