Úgy kimarta a nyelvemet tegnap, hogy még most is nagyon fáj; mivel lehetne gyorsítani a gyógyulást?
Figyelt kérdés
Tegnap hagymát ettem, le volt sózva, állt vagy 20 percig, de még úgy is nagyon csípett, mart! Ettem és azután nagyon fájt a nyelvem és még mindig tart.
Járt már így valaki?
Lehet gyorsítani a gyógyulást?
2020. aug. 11. 07:52
1/4 anonim válasza:
nem tudom, milyen hagymát ettél, de engem sosem mart még azért, mert erős volt :D
én múltkor vizes fagyival égettem le a nyelvemet, nem nagyon tudtam mit csinálni... 2-3 napig rossz volt még a kenyeret is enni, aztán pikkpakk elmúlt. próbálj puha ételeket enni, az segít hogy kevésbé fájjon :)
2/4 A kérdező kommentje:
Soha nem ettem még hagymát, ami ennyire csípett volna! Nagyon erős volt!
Köszi a tippet!
2020. aug. 11. 09:02
3/4 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy elmúlt a fájdalom. Lehet, hogy meggyógyult a nyelv. Köszönöm, hogy írtál, jól jött a támogatás! _/\_
2020. aug. 12. 05:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!