Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nagyon...

Gréra kérdése:

Mit csináljak, ha nagyon félek a villámlástól?

Figyelt kérdés
13-éves vagyok, és mindenki azt hiszi, hogy már kinöttem,de nem. Maghallok/látok egy villámot egyből befogom a fülem vagy odamegyek valakihez. Nem tudom mit csináljak vele, ha valaki tud valami házi megoldást kérem írja meg.

2020. aug. 11. 02:21
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Milyen megoldásra gondolsz? Sokan vannak még így, mint te, nem tudsz semmit tenni ellene, majd felnőtt korodra talán megoldódik.
2020. aug. 11. 06:34
 2/4 BeefEater ***** válasza:
58%
Tanulj a villámlásról. Ha tudod, hogy mi miért történik, akkor kevésbé lesz ijesztő, fel tudod mérni, hogy villámcsapás szempontjából biztonságos helyen vagy-e a vihar alatt. Ha igen, akkor tudod, hogy nem kell félned és tudatosan ezt felhasználva próbálod magad lenyugtatni. Ha nem biztonságos helyen vagy, akkor elsőre biztonságos helyre mész, aztán lásd az előző mondatot.
2020. aug. 11. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Az is jó megoldás lehet, ha másképp tekintesz rá. Ülj ki a teraszra vagy az ablak elé, kapcsolj valami nyugtató zenét a telefonodon és próbálj meg gyönyörködni benne. Én is sokáig féltem tőle, főleg esténként de elmúlik ha csak háttérzajként tekintesz rá.
2020. aug. 30. 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem múlt el, 31 éves fejemmel még mindig félek. Ha ilyen alkat vagy, nem hiszem hogy emúlik a félelmed. Majd kitapasztalod, mi a jó neked : egyedül elbújni, vagy vigyázzon rád valaki. Én pl beffogom a fülem, és a szemem is kiakarom, ne is lássam a villámlást.
2021. máj. 15. 18:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!