A papának néhány napja nagyon beduzzadt a két lába a bokájánál. Nem tudjuk, hogy mitől történhetett. Hoztam neki rá krémet a gyógyszertárból. Azzal kente, de nem oldódott meg a probléma. Elmenjen vele orvoshoz?
Elmondtam a mamának, hogy ide kiírtam ezt a kérdést és hogy el kellene mennie a papának az orvoshoz. Ő azt mondta, hogy nem csak a szívével, hanem a veséjével is lehet probléma.
Holnap kihívja az orvost, hogy nézze meg és mi legyen vele. Valószínűleg be fogják vinni a kórházba és addig bent fog maradni, amíg rendbe nem jön.
Kihívtuk ma a doktornőt. Megvizsgálta a papának a lábait. Szerinte a keringési zavarral kapcsolatos, de azt mondta, hogy mindenképpen menjen be a kórházba, hogy alaposan kivizsgálják.
Ez miatt ma délután apa bevitte őt a kórházba. Nem engedik őt ma haza, hanem bent tartják.
Olyan 2 hétig volt bent a kórházban, infúzión keresztül kapta a gyógyszert. Kapott vérátömlesztést is. Végeztek rajta gyomor- és végbéltükrözést is. Kicsivel jobban volt és hazaengedték a kórházból.
Daganatot találtak a vastagbelében. Az egyik orvos nem javasolta neki a műtétet, mert ő szerinte gyenge a szíve meg a veséje és nem biztos, hogy túléli a műtétet.
Egy darabig gondolkodott a műtéten és olyan 10 nappal rá meghozta a döntést hogy vállalja a műtétet. De csak úgy, hogy ne végezzenek el rajta olyat, hogy elveszti valamelyik testrészét, szervét, érzékszervét vagy nem fog rendesen működni többet.
Szeptember 16-án volt a műtét. Túlélte a műtétet, két nappal rá már kivitték az intenzív osztályról a kórház normális részlegébe.
Egy darabig jól volt, de utána gyengült az állapota. Később már nem is evett, ivott szinte és nem nagyon volt magánál.
Tegnap este meghalt a papa. Úgy tűnik nem volt olyan jó ötlet, hogy a műtétet választotta. Bement a kórházba a műtétre és nem jött haza többé.
Kicsivel több mint két órája hívtak fel minket vezetékesen, hogy elmondják a hírt. Sejtettem, hogy valami nem jó dolog történt, ha vasárnap este 23:30 után felhívnak minket telefonon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!