Ha kórházba kerulnék koronavírussal, mi lenne az iszsz babámmal?
Figyelt kérdés
A kérdés elméleti ugyan, de jómagam rettegek a vírustól, ezért merült fel bennem a kérdés. 6 hónaposom van, alig kezdtük el a hozzátáplálást. Tápszerezni kellene? Vagy mit csinálnak ilyenkor?2020. aug. 8. 22:00
22/26 anonim válasza:
20 Akkora nagy szád van, de értelmed nincs. Mert aki látja mi folyik körülötte akár a környező országokban, és most már itthon is beindult annak egynek nincs már nagy szája.Már nem rázzák magukat, hogy nincs vírus. Csak az ilyen elemi szinten lévőknek van még.
23/26 anonim válasza:
Te most miről zagyválsz, lefordítod nekem? Ugyanis a kommented tartalma teljesen más, mint amiről az enyémek szólnak. Vagy lehet mellé címetzted.
24/26 anonim válasza:
Pszichológushoz kellene menned. A kérdésed álprobléma. A realitása szinte nulla, ha meg megtörténne ez a nulla eshetőség, akkor is megoldaná a család. Még anya nélkül is életben maradnak a gyerekek. A szorongásoddal kell valamit kezdeni, ez gondolom, a szülés utáni depresszió egyik válfaja, mert így rosszul érzed magad, folyamatosan rettegsz ahelyett, hogy élveznéd a babázást.
25/26 anonim válasza:
Én kórházba kerültem mikor 4 hetes volt a babám. Érsebészeten voltam, oda nem lehetett behozni, így addig anyósom meg a férjem volt vele.
Miután megszültem vettem egy doboz tápszert ha bármi baj lenne. Szükség is volt rá. Hála az égnek megette nem finnyáskodott.
26/26 anonim válasza:
Sztem teljesen jogos az aggodalom. A gyereknek nem csak kaja a szopizas, hanem biztonsàg, elalvàsnàl is vkinel segit. Egyatalan nem pòtolja se tàpszer se apuka . Igen,.nyilvàn megfogjàk oldani mert a kènyszer nagy úr! De azèrt nehogy màr lehordjuk a kèrdezőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!