Miért érzem ezt félálomban?
Figyelt kérdés
Minden este, amikor már majdnem elaludtam, egy pillanatig úgy érzem, mintha állnék, és mindjárt elesnék... És erre felébredek, mert olyan mozdulatot csinálok a lábammal, mintha elugranék... Ettől alig tudok elaludni.
És reggel előfordul, hogy "lenyúlok" a kezemmel, amikor szintén félálomban vagyok. És nem tudom eldönteni, hogy csak álmodtam vagy tényleg csináltam-e valamit. (Egyébként lány vagyok.)
Mitől lehet ez?
2010. aug. 4. 12:20
1/1 anonim válasza:
Én azt szoktam érezni, hogy zuhanok, és egyszer csak a kezem és a lábam is felugrik, de van amikor én is úgy vagyok, mint te. Ez azért van, mert fáradt vagy, és kezdesz ellazulni. Ilyenkor az izmaid csinálják ezt a felugrást. (Én is 13 éves lány vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!