Mitől fájhat a mellkasom, ha egyébként jól vagyok?
Már több, mint egy hete fáj a mellkasom, illetve bal oldalt. Olyan mintha izomfájdalom lenne, ugyanis nem mindig érzékelem, leginkább csak bizonyos mozdulatok során meg ha masszírozom.
Viszont egy izomfájdalom talán már elmúlt volna egy hét után, vagy ezt rosszul tudom? Nem tudom lehet-e szívprobléma, ugyanis semmilyen más tünet nem utal rá. A vérnyomásom is napi szinten ellenőrzőm és normális, de ha van amikor kissé magas, az sem annyira az, hogy probléma legyen.
Gondolom a tüdőgyulladás vagy mellhártyagyulladás is kizárt, hiszen nincs lázam, a légzésem normális.
Nem tudom érdemes-e ilyennel orvoshoz menni, mert például pont 1-2 nappal ezelőtt a fájdalom előtt voltam kivizsgáláson: vér, EKG, mellkasi röntgen. Minden rendben volt.
Ötletek?
Hipochondria kezdő tünete...
Valószínűleg semmi bajod nincs. A tüneted egy héten belül elmúlik, ha végre megnyugszol, hogy sem embóliád, sem tüdő-, ill. mellhártyagyuszid nincs, főleg nem kivizsgálás után 1-2 nappal.
Maximum arra tudok gondolni, hogy túlerőltethetted a mellizmodat. De nagyobb valószínűséggel szorongás okozhatja a tüneted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!