Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napi 5* is el kell mennem...

Napi 5* is el kell mennem székelni, fáj és vérzik a hátsóm a sok törölgetéstől, mennyire lenne nekem jobb egy bidéfunkciós utólagos ülőke beszerelés?

Figyelt kérdés

Ez lehet mindent szanaszét locsolna...

[link]

2020. júl. 31. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a háziorvost keresd fel első körben.

Nem a papírhasználattól vérzik, és az ötszöri fájdalmas székelés sem normális.

2020. júl. 31. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez mennyiben javítana a helyzeten? Hasonló van az albérletünkben, néha szoktam használni, de ezután is meg kell törölni, hiszen vizes lesz. Nem attól fáj, hogy törlöd, hanem magától a székeléstől. Teljesen független ez attól, hogy papírral törlöd vagy vízzel mosod. Aranyerem is volt már, tudom, milyen, amikor fáj, de ez nem segít rajta, orvoshoz kell menni. Nem normális, ha fáj, és napi 5x, minden nap, főleg nem az.
2020. júl. 31. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Használj nedves wc-papírt. Amennyiben ez állandó probléma, akkor gasztroenterológiai kivizsgálás kell.
2020. júl. 31. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ha napi 5x mész és még fáj is akkor orvoshoz menj, ne a wishen keresgélj bidéket
2020. júl. 31. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Fáradj el proktólógiára, várnak szeretettel.
2020. júl. 31. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Orvos kell es kadban, zuhany alatt kulon egy gyors fenekmosas.
2020. júl. 31. 16:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Orvosnál voltam, gyomor és béltükrözés, semmi komoly szerintük... Akkor marad a seggmosós ülőhely. Xd
2020. aug. 1. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!