Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyhetes, romlott, véres...

Egyhetes, romlott, véres húslétől lehet valami bajunk?

Figyelt kérdés
Valaki húst olvasztott a hűtőben. A leve kifolyt, alvadt véres lé volt a hűtő aljában. Zöldségeket kidobtam, eleinte maszk nélkül, majd maszkban, és kesztyűben flóraszepttel kitörölgettem. A kàdban forró vízzel, amit lehetett, lemostam. Lehet valami bajunk? Akár lélegezhettünk be valami kórságot?
2020. júl. 30. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha nem ettetek belole, akkor nem hiszem, de azert jol szelloztess ki
2020. júl. 30. 14:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Büdös húst is találtam, lefedve sem volt. Arról/attól elkaphatunk valamit? Megfogni is csak zacskóval fogtam. Romlott sült hús volt, iszonyat büdös, penészes szagú. Be lehet ezekről lélegezni valamit?
2020. júl. 30. 14:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Az ajtó nyitva van, meg megy a ventilátor is.
2020. júl. 30. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmi probléma nem lesz, elég a fertőtlenítés, csak a szag miatt kell szellőztetni.
2020. júl. 30. 14:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Tuti? Félek mindenféle kórságtól. Mióta éreztem a hús szagát, azóta köhögök is, kapar a torkom. Nem tudom, mennyi esély van belélegezni ilyen spóra/baktérium/vírus cuccot.
2020. júl. 30. 15:01
 6/8 Lena7 ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz tőlle semmi bajotok, viszont azért jól törölgess át mindent
2020. júl. 30. 15:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Amit lehetett, mindent letöröltem, a maradékot lemostam forró flóraszeptes vízzel. Inkább attól félek, hogy belélegeztem valamit.
2020. júl. 30. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól ne félj.
2020. júl. 30. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!