Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni nagyon extrém...

Basztet852 kérdése:

Mit lehet tenni nagyon extrém láb körömgomba ellen?

Figyelt kérdés
Gyógyszert nem kívánok rá szedni, valami természetes módszer kéne. A lábujjam már megdagadt, annyira nyomja a gomba. Tavaly az egész körmömet leszedettem, idén újra nőtt és ugyan olyan borzasztó ronda. És fáj. 2 körmöm ilyen az ilyek kék színű, a másik is sötét színű. A járvány miatt jelenleg orvoshoz nem kívánok menni, de tavaly sem mondtak használható módszert.

#körömgoba
2020. júl. 29. 19:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. aug. 16. 23:45
 12/12 Teréz0521 ***** válasza:
100%
A Chinofungin spray bevált nekem. Igaz, hosszadalmas. mert ahogy lassanként lenő a köröm, úgy tűnik el egyre jobban a gombás fertőzés. Már annyira megvastagodott a köröm a lábamon, hogy alig tudtam cipőt viselni, pláne levágni a körmömet.A sprayt évek óta használom, eleinte naponta, aztán heti 1-2 alkalommal. Kb 1-2 évig elég 1 flakon, 1.600 Ft.Ha abbahagyom, újra kezd vastagodni a lábamon a köröm tehát nem végleges. Ismerősöm gyógyszert kapott rá az orvostól, és nagyon rossz lett tőle a májfunkciója - a gomba ugyan eltűnt, de így nem éri meg, nem? ...és drága is.
2020. aug. 30. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!