A hüvelyk újjamnál a kéztőm miért bizsereg ha meg nyomom egy kicsit?
Úgy volt hogy egy csomó papírt szét válogattam (volt vagy 250-300 x nevezetű papír) ez meg volt aztán a tűző kapocs kiszedővel kiszedtem a benne maradott kapcsokat a papírokból (nem mindegyikben volt) aztán fel vágtán ollóval két részre azokat a sok papírokat de már a végén amikor volt már kb.:8-9lap akkor már éreztem hogy valami nem stimmel olyan érzésem volt mintha meg fogtam volna erősen valamit és ott maradt volna a nyoma aztán tartottam egy kis szünetett aztán folytattam, a fájdalom egy pár óráig tartott aztán este felé pedig olyan volt mint ha zsibadna vagy bizseregne amikor hozzá érek és mint ha valami lenne benne bármint genny, raktam rá paradicsomos dúzzkötést és befehéredet ott ahol fáj de hiába ráraktam amikor nem segített, kamilláztattam, aloe verat kentem rá avval a gondolattal hogy hát ha ennyhül vagy valami de nem...
Napról napra nagyobb területen fáj azaz tegnap óta (Tegnap óta van ez a probléma)
Azt mondják a család hogy biztos elnyomtam vagy ilyesmi...
De dokihoz meg nem merrek elmenni mivel rosszabbik essetben félek hogy felszúrnák...
Léccives írjátok meg hogy mi lehet a probléma.
A negatív válaszolók kérem ne kommenteljen.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!