Az emberek miért nem hordják a maszkot?
Azt ugye vágod, hogy az egészség embereknek messze nem emeli ki külön? Plusz bizonyos embereknek nem is adható csak úgy, pl.: kismama.
Amúgy meg a koronavíruson az nem segít, hogy erre van megoldás, arra meg nincs. A maszk nem megoldás ettől függetlenül, hanem valami más kéne, de ott meg még nem tart az orvostudomány. Szóval én nem fogok otthon reszketni, hogy mi lesz ha... ilyen alapon holnap elcsaphat egy busz, ha úgy van, vagy jöhet egy Armageddon is. Xd
Az utcán mit vársz? Én az utcán 30°C fokban,tűző napsütésben megfulladnék a maszkban.
Persze,boltban,vonaton hordom.
Utolsó, nagyon durva ez a típus. Én is ismerek ilyet. Épphogy érettségije van, és annyira buta hogy el se tudom mondani.
Talán szemléltetem azzal, hogy vírusos megbetegedésre beszed egy darab antibiotikumot... még anyukám, aki ápolónő is mondja neki, hogy ezt így nem kéne és egyszerűen nem fogadja meg!
A legrosszabb párosítás: ostoba és önfejű. Fúj.
Képzeld, nem 8 általánosom van, de látom, neked igen, hiszen magadból indulsz ki. Amúgy milyen számadatok, kedves? Amiket kb. 20 x meg lehet hamisítani? Te is igazán okos lehetsz, ha mindent elhiszel. Azt hiszed, hogy most, mert úgy tűnik, hogy eltűnt, ez tényleg így van? Dehogy van. Csak a gazdaság nem bírná el. Direkt van egy körforgás generálva.
Amúgy meg inkább hiszek egy orvosnak, mint egy rosszindulatú baromnak. Köszi, nekem meg a családomnak ne kívánj semmit! Ők sem reszketnek nem is reális számoktól. Ahhoz, hogy ugyanis értelmes statisztikát kapj, baromi sokat kéne tesztelni, az meg nincs, de én is imádom az ilyen megmondóembereket. XD Többet ide se írok, mert te vagy, aki bigottan hiszel valamiben. De olvasd el, ami a maszkok hátulján van: Nem véd! (Max placebo hatás.)
18. Én biológia szakon végeztem és több évig tanultam mikrobiológiát így nem hiszem hanem tudom, hogy a maszk véd a kórokozók ellen!
Minden jobb a semminél egy kendő is. De az ffp2es maszkokra rá van írva hogy 95%os védelmet ad. Érdemes ilyet hordani mert mosható és elég kényelmes is nem tapad az arcra. Kérlek ne magyarázd meg laikusként hogy van értelme a maszk hordásának. Te nem hordod mert azt hiszed ettől vagy valaki hogy ellent mondhatsz. Nagyon okosnak képzeled magad. Majd ha megbetegszel lesz miért szégyenkezned meg sajnálkoznod. De nem kell biológusnak lenni ahhoz hogy valaki rájöjjön fontos a maszk használat tömegben. Ezért hordják az orvosok, állatorovosok, laborban dolgozók, rakos betegek, és a kíserleti állatházak alkalmazottai stb. Ugyan azt a maszkot amit megvehetsz a patikában pár száz forintért. Szerinted miért hordják? Viccből? Elhiszem hogy téged jobban érdekel hogy divatozhass a buszon és ehhez nem kellemes a maszk de vallald már fel hogy nem vagy alkalmas a tarsadaomban élni mert csak saját magad érdekel senki más ne találj ki ostoba teóriákat ehhez. Mellesleg 35 fokban a ruha sem kényelmes viselet. Miért nem jársz meztelenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!