Ha meglesz a covidra a gyógyszer, de NEM lesz kötelezô, ti beszednétek ha olyan lesz mint az influenzánál, aki akarja kéri, aki NEM az nem?!
Influenzára is oltatom magam, náthára is fogom... aki nem teszi, az hülye.
Az influenza oltás 3600 forint. Az orrcsepp, gyógyszer és a munkából kiesés akár 6 számjegyű összeg is lehet.
Semmiféle "gyógyszert" nem veszek be.
Karban tartom az immunrendszeremet megfelelő étrenddel, vitaminokkal, friss levegővel, testmozgással.
Még csak náthás sem vagyok soha, tehát eszem ágában sincs a bevált módszereimen változtatni.
Nekem NEM KELL méreg!!!
Ha beteg lennék, akkor természetesen vennék be gyógyszert, nem szeretem kínozni magam.
Egészségesen viszont nem szednék gyógyszert olyan betegségre, ami nem érint.
Tehát attól függ, hogy elkapnám-e a vírust és lennének-e tüneteim.
Azok választják a "gyógyszert", akik annyira nem tudják a saját kezükbe venni az életük irányítását, hogy még az egészségüket is valamilyen külső dologtól várják...
Ideje lenne elkezdeni felelősséget vállalni, és ennek megfelelően cselekedni, ugyanis ez előfeltétele az egészségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!