Lehet valami károsabb hatása?
Sziasztok!
Olyan szituációban vagyok, hogy nekem ekcémám van már gyermek korom óta. Próbálok oda figyelni rá, hogy minél kevesebbszer lángoljon fel. Főként a karomon, a vállamon, mellkasomon és az arcomon szoktak jelentkezni a tünetek, nem vészes de zavaró.
Kint voltam falun a nagymamámnál, és szóba jött ez a betegség mire a szomszédja azt tanácsolta nekem, hogy almaecettel kenegessem be ezeket a részeket és a tünetek enyhülni fognak, és régi de bevált recept még az ő elődei idejéből stb.
Gondoltam kipróbálom, és igaza volt a néninek mert olyan szépen megtisztitotta a bőrömet, mint előtte soha barmilyen orvos által felírt kenőcs. 1 hétig minden nap egyszer áttöröltem ezeket a területeket, már alig látszik, olyan szépen tisztítja. De csak egy ecet fajtáról van szó, hosszú távon vajon milyen káros hatásai lehetnek? Nyár -idején amikor majót, rövid ujjút használok, vajon lehet használni? Félek h nehogy rossz legyen majd tőle a kesőbbiekben
Hasznos tanácsosotokat meghallgatom.
Bocsi, h hosszú. Köszi előre!
22/L
Szerintem nem lesz tőle bajod, főleg, ha bio.
Most én is kipróbáltam, csípte egy kicsit. Kíváncsi vagyok, javul-e tőle.
Azt tudod, mitől jön ki neked?
Főleg a tejtermékektől illetve házi kenyér fogyasztása után fokozódnak a tünetek.
Este lefekvés előtt kenegetem, utána pedig alovera gellel, szinte teljesen tünetmentes leszek reggelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!