Mi volt ez a rosszullét?
22 éves fiatal sportos anya vagyok,minden nap tornázok edzem,ma kellemes meleg vízben fürdés után elkezdett könnyezni a szemem majd elkezdtem szédülni és utána(teljesen úgy tudnám leírni az állapotot mintha ittas lettem volna és hirtelen beut a pálinka)hirtelen rosszul lettem,másfél órán át szédültem de olyan érzésem volt sőt még a beszédem is olyan lett mint amikor részeg lesz az ember,természetesen egy korty alkoholt nem ittam mégis teljesen úgy éreztem magam mint amikor hirtelen beut az ital még azt a bizsergést is éreztem a fejemben..és ami nagyon érdekes volt anyukám is látta hogy a jobb fulem meleg volt és piros.
És azt érzetem abban a fulemben azt a melegséget és nagyon rossz érzés volt,kellett 2 óra mire teljesen rendbe jöttem,ja és hiába mentem ki a friss levegő sem segített.
És piros meleg volt a fulem és azt éreztem ott gyult össze a vér a fejemből és mindjárt elájulok.Nagyon megijedtem.
És most le fekudtem ide az ágyba és szúrdogál a szívem,az előbb hirtelen felültem mert nagyon fájdalmasan akart szúrni és ahogy hirtelen felültem elmúlt de még mindig szúrkál.
Szóval úgy tudnám leirni mintja beutott volna a pia és ez a fulzsibbadás meg a szivem szúr,mi ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!