Szerintetek ez normális magasság a fiamnál? Mekorra lesz?
Figyelt kérdés
A fiam még csak 10 éves de már 161 cm magas. Szerintetek mekkorára fog nőni? Ez még normális magasság ebbe a korba?2020. júl. 13. 19:26
1/4 anonim válasza:
Általában a 2 éves kori magasság duplája lesz a felnőttkori magasság
2/4 anonim válasza:
A magassága átlagosnál nagyobb, de normális. A családban kellene körbe nézni, hiszen ez is genetika függvénye. Lehet, hogy korán érik, és nem lesz magas, de az is, hogy 2m fölötti magasság várható.
3/4 anonim válasza:
Szerintem igen, és még bármi lehet.
Volt osztálytársam 12 évesen 181 cm volt, aztán olyan 187-nél megállt. A másik szintén ennyi idősen 184 volt, nem tudom, mennyi lett pontosan, de olyan 2 m körül, mert képen láttam a kb 180 centis anyja mellett, akin magassarkú is volt, és majdnem egy fejjel túlnőtte. Egy lány meg 10 évesen volt 154, de 162 lett. Fiúban is van hasonló.
4/4 anonim válasza:
14 éves vagyok de csak 140 cm vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!