Miért van az, hogy a bal orrlyukamon kevesebb levegőt kapok, mint a jobbon?
Figyelt kérdés
17 vagyok, fiú.
Nem tudom mióta van ez, de az elmúlt télen vettem észre, hogy orrfújásnál a bal orrlyukon nagyon kevés levegő jön ki vagy be, de a jobbon pedig nagyon sok.
Most is. befogom a balt, akkor tökéletesen nagy levegőt tudok venni, de ha a jobbat fogom be akkor meg hallani, hogy szuszogok kicsit és érzékelhetően kevesebb levegő tud ki és be áramlani.
Ez természetes?
2020. júl. 13. 17:52
1/6 anonim válasza:
Nézesd meg, lehet, hogy orrsövény ferdülés. (Fül-orr-gégész)
2/6 A kérdező kommentje:
És az mitől lehet? Örökölni lehet? Apa baleseténél az, hogy lefejelte a kormányt a ladában és amiatt lett orsövény ferdülée. Mivel velem nem történt meg ilyen ezért kétlem, hogy az lenne.
2020. júl. 13. 18:00
3/6 anonim válasza:
Ez természetes.
Nem rég volt róla cikk az Indexen.
4/6 anonim válasza:
Orrsoveny ferdules, sajnos nekem is volt, meg lett mutve, de nem lett annyival jobb mint gondoltam.
5/6 anonim válasza:
4.
Ezzel nem vagy egyedül.
Nekem is kellene, de akár kit ismerek, mindenkinek elrontották, cserébe majd beszartak, olyan fájdalmas beavatkozás.
6/6 anonim válasza:
4es vagyok. Figyelj igazából semmit sem érzel, altatás alatt vagy. Utána rossz mert nem tudsz aludni amíg a tamponok az orrodban vannak. Nem erzel izeket, és csorog a tampon mellett ki a veres váladék. A tampon kiszedes a vége, 4-4 tampon volt lyukanként, a kiszedese borzalmas bolt,mint a mumifikalas. Ömlött a konnyem , fajt nagyon . Az egész volt egy perc, de borzalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!