Ma jön hozzám a futár köteles vagyok száj maszkot fel venni vagy az lenne a célszerű ?
Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 11:30
1/3 anonim válasza:
Nem vagy köteles felvenni. Pláne, hogy ők se vesznek. Annyi dolgot rendeltem a netről az elmúlt 3 hónap alatt, egyszer sem volt a futáron maszk, se semmi, pedig több weboldalon is azt írták, hogy figyelnek a higiéniára, és hordanak kesztyűt, maszkot. Szóval döntsd el te, hogy felveszel-e maszkot, én csak a kezdetekben vettem fel.
2/3 anonim válasza:
Szintén ezt tapasztaltam. Sőt, volt, ahol alá is kell írni, pedig azt írták, hogy nincs aláírás.
A maszk/kesztyű meg teljesen felesleges. Nézzük meg hány kézen megy át a csomag, mire azt te megkapod. Plusz a szállítás során a csomagtér sem épp steril.
Múlt héten is voltam pár helyen, boltban persze "szigor" van, de buszon kérdeztem, kell-e, az volt a válasz, hovy csak legyen. Utána bementem egy ügyfélszolgálatra, azt mondták, ha én szeretném vegyem fel, amúgy nem kell.
A futár is oda fogja adni a csomagot védőeszköz nélkül.🙂
3/3 anonim válasza:
Én is rendeltem netről. A vírus időszak csúcsán sikerült a futárnak kihoznia az egyik rendelésem (a másik kettő kicsit korábban jött) és meghökkentem, hogy se maszk, se kesztű nem volt egyik futáron sem. Rajtam volt minden esetben, mivel idős (ezáltal veszélyeztetettebb) személyekkel élek egy háztartásban. Kesztyűben írtam alá (ezt sem értem, mért kellett, a weboldalon épp az ellenkezője szerepelt). Ezen felül a csomagokat fertőtlenítettem, a tartalmukat úgyszintén, biztos ami biztos alapon. Még megvannak az öregek is, de ez talán csak a fertőtlenítésen múlt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!