Nagyon meg vagyok ijedve, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Pár napja kezdődött az egész. Nagyon nehezen székelek és ha sikerül is, fekete színű (illetve zöld). Nagyon nagy a gáztermelődés, amivel folyékony széklet is távozik, ami szintén fekete. A szaga is megváltozott. Időnként szúr a hasam, van hogy görcsöl, van hogy olyan hogy rohannom kéne a wc-re. Az étkezésemben semmi változás nem történt, nem ettem zöld színű ételeket, rostban gazdagon táplálkozom, vizet is iszom naponta 2-4litert, sportolok rendeszeresen. Alvás is megfelelő, napi 7-9óra között van. Szóval tényleg nem tudom mitől lehet ez, de nagyon meg vagyok ijedve, félek, hogy valami komolyabb dolog :(2020. júl. 8. 21:19
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Vas tartalmú vitamint nem szedsz?
3/7 A kérdező kommentje:
#1 igen, ezt olvastam én is, csak én webbetegen. Ezért is vagyok nagyon megijedve :((
#2 nem, nem szedek.
2020. júl. 8. 21:58
4/7 anonim válasza:
Nem megijedni kell, hanem bemenni a sürgősségire. Ha bélrendszeri vérzés, reggelre el is vérezhetsz miatta.
5/7 anonim válasza:
voltal orvosnal? Mi lett az eredmeny?
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, voltam. Kellett székletminta is, de mire odáig eljutottunk, az már normális volt...
Úgyhogy fogalmam sincs mi volt ez :/
Köszi a válaszokat, és #5 az érdeklődést <3
2020. júl. 15. 13:05
7/7 anonim válasza:
nincs mit, remeljük, semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!