Csutortokon meg semmi baj kis fertozes ma meg azt mondjak rovidlato lettem????
Figyelt kérdés
Csutortokon voltam szemesznel egy ideje homalyosan latok,konkretan hatom hete kezdodott szempillaosszeragadassal,makd mintha valami mozogna a szememben erzessel,lenyeg a lenyeg csutortokon elmentem szemeszhez es azt mondta viszgalat utan hogy kis fertozes,kaptam egy szemcseppett de a helyzet maig csak egyre rosszabbodott mostmar mindket szememre full homalyosan latok,ma visszamentem a szemeszhez es azt mondta hogy szemuveg kell,rovidlato lettem es soha nem latok mar elesen majd,minuszfeleset allapitott meg mikozben en mar a telefonom kijelzojet is homalyban latom konkretan most 10 centire homalyosan latok,rakott be lencset ey kitisztult elottem a vilag,most hazajottem azota es egyre rosszabb a szemem neha csip es viszket kozben egyre szarabbul latok,mindezt ugy hogy csutortokon meg semmit nem lattak ma hirtelen rovidlato lettem,de.annyira rovid hogy csukogatom be a szeme annyira homalyosan latok..2020. júl. 7. 15:04
1/4 A kérdező kommentje:
Nagyon fiatal vagyok 21 eves
2020. júl. 7. 15:05
2/4 A kérdező kommentje:
Olyan mintha magas lenne a szemnyomasom is de hat a szemesz vizsgalt meg harom kutyuvel is es azt mondta minusz feles kell..de csutortokon is megvizsgalt akkor meg meg semmit nem latott
2020. júl. 7. 15:06
3/4 A kérdező kommentje:
Valamit meg mondtak hogy kis gyerelmeretu a retinam vagy mi
2020. júl. 7. 15:09
4/4 anonim válasza:
A gyulladástól is lehet a homályos látás, hiszen ha összeragad, csíp, viszket, akkor gyulladásban van, vagy allergiás vagy valamire. Ha az rendbejön, akkor szerintem a látásod is kitisztul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!