Mandula és fülfájdalom. De mitől?
Figyelt kérdés
Tegnap óta fáj a bal mandulám, bal fülemre is átsugárzik. Mi lehet ez? Nem tudom, hogy közrejátszik-e, de 2 hete dolgozom egy helyen, ahol este 9-től, reggel 7-ig kell dolgozni. Én immunrendszer problémára gyanakszom. De aztán lehet más a probléma, viszont gyengének is érzem magam, bár még hőemelkedés sincs.2020. júl. 6. 13:13
1/1 anonim válasza:
Egyszer amikor nekem is hasonló fájdalmam volt akkor mondta az orvos, hogy valami csatornán keresztül össze vannak kötve és a baktérium vagy vírus oda is átterjed, nekem antibiotikum kellett. Javaslom, hogy te is menj dokihoz és nagyon szenvedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!