Miért olyan furcsa Magyarországon, főként a nőknek a meztelen/naturista szaunázás?
Figyelt kérdés
Miért olyan nagy ügy ismeretlen emberek előtt a diszkrét meztelenség?
Egy alkalommal egy ilyen szaunában két 20 év körül lány feküdt nyugiban, teljesen meztelenül a szaunában. Csodálkoztam is rajta, de persze kiderült, hogy németek. Ez itthon miért olyan nagy dolog?
2020. júl. 3. 12:51
11/28 anonim válasza:
Nekem például teljesen természetes. Az a nem természetes, ha valaki fürdőruhában/papucsban/bebábozódva szaunázik.
A gond egyedül néhány tapló pasival van, aki mindenkiben dugandó alanyt lát, akkor is, ha ennek semmi köze a szexhez. Elküldik a farkukról készült képet, férjes nőknek ajánlatot tesznek, stb. Az ilyenek valóban el tudják venni a nők kedvét mindentől.
12/28 A kérdező kommentje:
A bajom nekem is az, hogy a naturista/meztelen szaunázás általában úgy el van különítve mintha az valami perverz dolog lenne. Ellenőrizni kellene a jelenlétet és teret adni neki.
2020. júl. 5. 15:10
13/28 anonim válasza:
Fürdőruhában szaunázni perverz dolog. Szaunázni meztelenül kell. Aki nem textilmentesen csinálja, az nem szaunázik, hanem melegszik. Amúgy a normálisabb helyeken itthon is textilmentes a szauna. Bükfürdő, Sárvár, stb.
15/28 anonim válasza:
A szaunában fürdőruhaviselésre indoklás? Várjuk!
16/28 anonim válasza:
Ugyanaz, ami a strandon.
És most indok amellett, hogy mennyiben rontja a szaunázás hatékonyságát?
17/28 anonim válasza:
Konkrét indokot, nem kibúvót a strandra utalással. Miért KELL fürdőruhát felvenni a szaunában?
18/28 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nekem kéne megmagyaráznom. A szaunáig el kell jutni, azt ruhában tesszük. Neked kell megmondani, hogy miért kell utána az utolsót is ledobni?
19/28 anonim válasza:
A szaunáig milyen ruhában KELL eljutni?
20/28 anonim válasza:
Én pl ritkán autózom tök meztelenül, buszról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!