Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha ecstasyt fogyasztok másnap...

Ha ecstasyt fogyasztok másnap mennyire lesz rajtam észrevehető?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok hogy a viselkedésemen mennyire fog látszani, hogy valami nem stimmel, esetleg az arcomon észrevehető lesz-e? Előre is köszönöm a válaszokat

2020. júl. 2. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Hát ne fogyassz előtte, ha ilyen fontos a másnap.
2020. júl. 2. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Attól függ milyet fogyasztasz és hogy mennyit. :D Igazából ki leszel kicsit fehéredve. Úgy fogsz kinézni, mint a mosott sz**. Rossz közérzet, és némi depresszió, esetleg szorongás következik majd. Ez igazából a lejövő része, illetve az, hogy ürül ki a szervezetedből.

Egyébként az első jól leírta. Ha fontos a másnap, akkor ne. Ma csütörtök, holnap meg már Péntek. Bírd ki holnapig, vagy Szombatig. :D

2020. júl. 2. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egy gyengébbet dobsz (és mdmas) akkor az is lehet hogy másnap tök jól leszel. Az első fogyasztásoknál van olyan hogy utána napokig jó kedve van az embernek.. Persze ez sokmindentől függ. Főleg a mennyiségtől, és hogy milyen állapotban van az ember mikor szétcsapja magát. Ha úgy kipihent vagy, minden jó stb akkor nyugodtan lehet csapatni, másnapra nem lesz gáz...
2020. júl. 3. 06:45
 4/4 anonim válasza:
100%
Igen tényleg attól is függ, hogy milyen és mennyit tolsz be. Én pl a rózsaszín Jurassic Park-tól 1 tabitól. Még másnap reggel is úgynéztem ki mint aki full készen van. Meg olyan depresszió m volt ami előtte szinte egy ekitől sem. Pedig mdma nem volt benne. Fázos és hányos volt az egész. Viszont pl a piros UPS-ből benyomtam 1,5 dbt egy éjaszaka már a halucinogén pszihedelikus hatásig is eljutottam. Ez mda-mdma tartalmú eki. 7 órával bevétel után még mindig éreztem. A pupillám mégis már összement. És másnap reggel sem látszott semmi. Volt egy kis depi, de csakmert abban a hónapban a második dobásom volt.
2020. júl. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!