Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fáj a sípcsontom mostanában,...

Fáj a sípcsontom mostanában, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Hali!

Fiatal vagyok(18), és mostanában elkezdett fájni a sípcsontom(, vagy legalábbis azon a környéken valami) mindkettő, ugyanott. Focizás közben(hobbi szinten) már annyira fájt az utóbbi időben, hogy mozdulni is alig tudtam. Fáj ha futok, fáj ha ugrok, úgy ennyi, olyan mintha el akarna törni. Viszont ha csak sétálok semi baj sincs. Kb. két hétig pihentettem, nem éreztem fájdalmat, ugrottam egyet, és megint érzem, hogy szúr. Mi lehet a baj? Még mindíg fejlődésben lenne???

2010. aug. 1. 17:23
 1/2 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
47%
Meg kellene röntgenezni, mert ha nagy peched van (amit nem kívánok), akkor komoly bajoknak nézel elébe.
2010. aug. 1. 17:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Beírod szépen googléba hogy SÍPCSONTFÁJDALOM.

www.google.com

Szépen olvasgass és rájössz.

Az edzést hanyagold pihentesd meg fog szűnni az indokmát a fent említett forráson megtalálod!

2010. aug. 1. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!