Segit?Sziasztok! Ma suliba hülyéskedtünk a vizállagu kézfertőtlenitővel és belement a szánkba 3embernek és én véletlen lenyeltem kéne aggodni csak egy fujás volt semmi több.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma suliba hülyéskedtünk a vizállagu kézfertőtlenitővel és belement a szánkba 3embernek és én véletlen lenyeltem kéne aggodni csak egy fujás volt semmi több.2020. jún. 23. 15:18
2/5 anonim válasza:
De szorgosak vagytok, hogy a szünet alatt is bejártok suliba!
3/5 anonim válasza:
Szia!
Igen, kell aggódni.
Persze nem a kézfertőtlenítő miatt, mert attól hogy azt ittál még megmaradsz, mert az nem halálos (de nem erre találták ki).
Azért viszont már érdemes aggódni, hogy aki ilyenekkel "hülipszilonéskedik", az valószínűleg legközelebb nagyobb "hülipsziloneséget" is ki fog próbálni, és abból akár már komolyabb baj is történhet.
Az ipszilont azért így írtam, hogy még véletlenül se akadjon fel a szűrőn.
4/5 anonim válasza:
#1, és #2:
Én a harmadik válaszoló vagyok.
Nekünk is be kellett menni a suliba, a bizonyítvánnyal kapcsolatban, szóval lehet, hogy a kérdező is azért volt suliban (csak közben nyilván megszomjazott).
5/5 anonim válasza:
És mivel megszomjazott, elővették a kézfertőtlenítőt, mi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!