164 cm-hez a 43 kg kevés vagy pont jó?
Illetve hízni is szeretnék pár kilót a Béres csepp jó hízásra?
Mennyit kell szedni belőle?
A Béres csepp igen jó étvágyat csinál. Próbáld ki :)
Az adagolást elmondja a gyógyszertáros, vagy rajta a tájékoztató segít.
Attól függ, hány éves vagy
ha 11-12, akkor elmegy
ha 13-14, akkor sovány
ha 14 elmúltál, akkor kórosan sovány.
Hízásra az evés és a sportolás való, Béres csepp étrendkiegészítőnek jó, de ha nem eszel rendesen, akkor hízni nem fogsz tőle
Napi 6-7 szer eszem ebben benne van a 3 főétkezés úgyhogy rendesen eszek
A sportolás is megvan minden nap 30 percet edzek itthon+lovagolok heti 2 szer.
15 éves vagyok
Köszi a válaszokat!
Az elsőnek meg üzenem hogy ez nem vicces
1. A lelki problémának (ha van) a szülők az okai. Eléjük kéne állnod és elmondani azt, ami a legjobban nyomaszt. És ne hagyd, hogy (ahogytalán eddig is) elkezdjék osztani az észt, hanem követeld ki magadnak, hogy beleszólás nélkül meghalgassanak.
2. 15 évesen ezzel a súllyal semmi gond, maradj csak ilyen vékony, pár év múlva imádni fogod magad, ahogy nőiesedsz és mindenki mge fog pusztulni, milyne szép vagy. Nyugi.
3. Igen a kalóriádat egyszer kétszer számold ki, jó a kb 1800.
Köszi a válaszokat!
Igazából nem hiszem hogy lelki okai lennének a vékonyságomnak mivel én eleve genetikailag is vékony vagyok(vékony csontozatú)
Az 5-ösnek üzenem hogy köszi a tippet a kajanapló jó ötletnek tűnik:)
Az 1.nek meg üzenem hogy bocsánat,csak sajnos sokat vannak/voltak a környezetembe akik ilyennel viccelődnek és beszólogatnak:(
Még az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok kalóriákat számolni?
Vagy vannak ilyen kalóriatáblázatok a neten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!