Mit tehetek az azért, hogy ne kelljen napi 2x székelnem?
Figyelt kérdés
Napi 2x el kell mennem nagywc-re szinte minden nap.
Erre sem időm, sem kedvem nincs. Szeretném visszaszorítani napi 1-re.
2020. jún. 22. 12:31
11/24 A kérdező kommentje:
Hát amíg kijön az nem sok, de meg is kell törölni. Az meg legalább 15 perc mire alaposan tiszta lesz.
Van wc de én nem szeretek idegen helyen wc-zni, meg az idő megy vele el
2020. jún. 22. 14:14
12/24 anonim 

válasza:

10: Van WC! 😂 Csak ez ilyen kiöntős, egy idő után megtelik. Szóval pisilni lehet bele, de a másiktól eldugulna. Gyümölcsárus bódé.
Hát elég gáz, megkérdeztem a főnököt de mi van ha rámjön a hasmenés? Válasz: Semmi, kibírod! 😵
13/24 anonim 

válasza:

#11-es A törlés nem 15 perc, még akkor sem, ha még meg is mosnád. Használj nedves törlőkendőt.
14/24 A kérdező kommentje:
Nekem sokáig tart, 4 nedves zsebkendőt használok el, de még mindig koszos.
2020. jún. 22. 14:46
15/24 anonim 

válasza:

Jajjnekem, csak nem az Indexfórumos "problémás" ember vagy, aki azért nem talál magának munkát (évek óta), mert egy törlés több mint egy óráig tart neki? :-DDD
16/24 A kérdező kommentje:
Nem, de csak vissza lehet valamivel szorítani a napi többszori székelést. Átlagembernek csak napi 1x van nagy dolga, ezt az életet akarom élni én is.
2020. jún. 22. 15:03
17/24 anonim 

válasza:

A háromnaponta 1x - naponta 3x -ig a NORMÁLIS kategória.
18/24 anonim 

válasza:

Ha nem tudod kitörölni, csak "15 perc alatt", akkor híg a székleted, egyél több zöldséget.
20/24 A kérdező kommentje:
Lehet hogy 3 még normális, de én nem szeretnék 1-nél többször.
2020. jún. 22. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!