Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pirosas nem viszkető kiütések...

Pirosas nem viszkető kiütések hason, mellkason?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a helyzet, hogy van egy 11 éves öcsém, és pár napja vettem észre, hogy a hasán, mellkasán és oldalán piros kiütések vannak rajta. Állítása szerint nem viszketnek, nem fájnak neki, viszont hámlanak vagy nem is tudom. Bárányhimlős volt már. Valakinek valami tipp? Előre is köszönöm a válaszokat.
2020. jún. 21. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg rovarcsípések
2020. jún. 21. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Háziorvos --> majd ha szükségesnek látja akkor bőrgyógyász. Nagyon tág a lehetséges dolgok köre egy egyszerű allergiás reakciótól mondjuk egy frissen vett módszerre az autoimunbetegségig bármi lehet.
2020. jún. 21. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Csalánkiütés is lehet,étel vagy bármilyen más allergia miatt.Kettes jól írja,ha nem múlik jobb ha látja orvos.
2020. jún. 21. 12:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Én tudom, hogy orvosnak kéne látnia, de anyám folyamatosan dolgozik, és ma is beszéltem vele, hogy orvoshoz kéne vinni, de nem érdekli. Soha nem érdekelték az ilyenek. Ezért gondoltam hátha itt találok valami ötletet.
2020. jún. 21. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!