Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen olcsóbb sampon váltja...

Milyen olcsóbb sampon váltja ki a Head&Shoulders?

Figyelt kérdés

Ha nem valamelyik Head&Shoulders sampont használom a fejbőröm kb. 1 hét alatt teljesen bekorpásodik. Próbáltam más márkás terméket (Baba,Pantene), de azok nem használnak.

Nincs olcsóbb alternatíva?

2010. aug. 1. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az Avonos samponok váltak be, és egyáltalán nem is drágák, csak pár száz Forint.

2010. aug. 1. 11:42
 2/8 anonim ***** válasza:
a nisoral sampon elég drága, de 1-2 üveg után megszűnik a probléma és olcsóbbra válthatsz. ez gyógyszertári és nagyon hatékony. a head and shoulders, nekem pont, h bekorpásította a fejemet...:s
2010. aug. 1. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is negatív tapasztalataim voltak a Head&Shoulders-el.Gyógyszertárban kérj hatásosabbat.Ajánlott havonta cserélgetni ezeket a samponokat, mert hozzá szokik a fejbőröd, és utána hatástalan.
2010. aug. 1. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarlak elkeseríteni, de én úgy hallottam, hgy a H&S direkt úgy találták ki, hogy amint abbahagyod előjöjjön a korpa és ne tudj váltani.

A férjemnek nagyon korpás volt a haja, ő is kipróbált mindent H&S, babé, t-gel, nizoral, stb.

Neki a Seborin vált be, mondjuk ez sem olcsó, de nagyon jó, és kevés kell belőle (a többinél már másnap előjött a korpa, mióta ezzel mossa még 3 nap után is korpamentes a haja).

A Tescoban szokott lenni néha 2-t fizet 3-at kap, én olyankor szoktam bevásárolni belóle, 1500 Ft 3 db.

2010. aug. 1. 11:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Én megmondom őszintén, hogy nekem semmi más nem tűnteti el a zsírt a hajamról, csak a Head and shoulders. Próbáltam már mindent.. SZerencsére fiú vagyok, és kopaszodok is, így sokáig elég egy flakon:D
2010. aug. 1. 11:52
 6/8 anonim ***** válasza:
DM? az legalább nem állatokon tesztelt és olcsó is.
2010. aug. 1. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az avonos kozmetikumok sem állatokon tesztelt termékek!

2010. aug. 1. 12:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem tért vissza a korpa a Head and Shoulders abbahagyása után, úgyhogy szerintem ez hülyeség, hogy úgy találták ki, hogy abbahagyása után visszatérjen a korpa. De sajnos az olcsóbb sampon nem lesz jó helyette, maximum a drágább...
2010. aug. 1. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!