Milyen olcsóbb sampon váltja ki a Head&Shoulders?
Ha nem valamelyik Head&Shoulders sampont használom a fejbőröm kb. 1 hét alatt teljesen bekorpásodik. Próbáltam más márkás terméket (Baba,Pantene), de azok nem használnak.
Nincs olcsóbb alternatíva?
Szia!
Nekem az Avonos samponok váltak be, és egyáltalán nem is drágák, csak pár száz Forint.
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de én úgy hallottam, hgy a H&S direkt úgy találták ki, hogy amint abbahagyod előjöjjön a korpa és ne tudj váltani.
A férjemnek nagyon korpás volt a haja, ő is kipróbált mindent H&S, babé, t-gel, nizoral, stb.
Neki a Seborin vált be, mondjuk ez sem olcsó, de nagyon jó, és kevés kell belőle (a többinél már másnap előjött a korpa, mióta ezzel mossa még 3 nap után is korpamentes a haja).
A Tescoban szokott lenni néha 2-t fizet 3-at kap, én olyankor szoktam bevásárolni belóle, 1500 Ft 3 db.
Szia!
Az avonos kozmetikumok sem állatokon tesztelt termékek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!