Szúr a szívem nagyon Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet az oka ennek ,de nagyon rossz ,többször is előfordult már és nem tudom mit lehetne tenni ez ellen ,vagy ,hogy lehet e tenni valamit, hogy csillapodjon.Aki jártas ebben tudna segíteni?
20 L
2020. jún. 19. 00:12
1/7 anonim válasza:
Mióta, mikor és hogyan szúr? Ha csak alkalmanként, pl. levegővételkor, akkor sanszos, hogy beszorult a levegő. (Bár orvos nem vagyok).
2/7 A kérdező kommentje:
Már 2 éve, hogy több alkalommal előfordult.Bármit csinálok éppen fekszem vagy sétálok vagy futokml ,teljesen mindegy mit csinálok. Nem minden nap van,de gyakran.Egyszer még testnevelés közben is elég rosszul voltam ,elmentünk a kórházba, hogy megvizsgáljanak, csináltak egy EKG-t ,de nem találtak semmit.
2020. jún. 19. 00:40
3/7 A kérdező kommentje:
*futok
2020. jún. 19. 00:40
4/7 anonim válasza:
Hát - továbbra sem orvosként mondom -, az simán lehet beszorult levegő. Főleg testedzés közben, ha rosszul lélegzel. De okozhatja még stressz is, de lehet pszichoszomatikus (lelki eredetű) is. Itt ismertetnek pár okot (mivel úgy veszem ki, fiatal vagy, ne a legrosszabbat vedd figyelembe, mert kevés a valószínűsége, hogy ez nálad komoly baj):
Izomhúzódás, magas vérnyomás pl.
5/7 anonim válasza:
Ja bocsi, most néztem az életkort :D Igen, hát fiatal vagy.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megnyugtató! 😊😇
2020. jún. 19. 00:50
7/7 anonim válasza:
Nm, ha újra előjön és az orvos sem mond okosabbat, nézz el egy pszichológushoz esetleg.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!