A sok nemalvástól, kialvatlanságtól hónapok múlva lehet hízni? Teszem azt valaki 36 órákat huzamosabb ideig fennvan és utána is csak pár órákat alszik.
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 11:30
1/6 anonim válasza:
Igen, hormonálisan. Azt nem hiszem, hogy hónapok kellenek hozzá, de a lehető legtöbbet ártasz magadnak a nemalvással, a szervezet általános megbetegedéséhez vezet, nem véletlenül létezik az alvás. [link]
2/6 anonim válasza:
Már napok, hetek múlva is. Főleg, hogy a hiányzó alvást általában evéssel kompenzálják az emberek. Édesség evéssel, és össze-vissza evéssel. Pizza éjfélkor, chipsek hajnali 3-kor és hasonlók. Plusz egy hótfáradt ember nem fog elmenni futni 14 óra munka után. Csakhogy a munka az nem sport.
4/6 anonim válasza:
Szerintem én is inkább fogynék. Alapból gyors az anyagcserém, éjjel nem tudnék enni mert nem vagyok ehhez szokva. Mikor alszol lelassulnak a tested folyamatai, köztük az anyagcsere is. Így meg emésztesz ugyanúgy. De csak magamból indulok ki.
5/6 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy ez egyénfüggő. Én is inkább fogynék, mint híznék.
Pont olyan, mint hogy valaki a stressztől is hízik, viszont akad, aki inkább fogy tőle.
6/6 anonim válasza:
Hízni még mindig a kajától lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!