Van valami egyszerű házi praktika hogy eltünjenek a striák?
Valóban, a kókusz olaj/zsír használ, de leginkább Aloe Verával. Viszont nem rövid távon, hanem 3 hónap kezeléssel, aminek eredménye már 2 hónap után látszik.
Nézd, ha semmi más nincs, esetleg használhat a napraforgó olaj, ki tudja.
A stria a bőr kinyúlása, elviekben használhatna. Nekem viszont csak aloe vera használatával vannak tapasztalataim.
Sejtettem, ha kiírom, amit TAPASZTALTAM, sőt, amit ajánlottam, és használt másnak is (Aloe Vera zselé önmagában, esetleg még kókusz olaj hozzáadásával) lesz olyan, akinek ez nem hasznos, nem tetszik. PEDIG ez akkor is használ, csak hosszabb idő alatt.
Nem ajánlanám, ha nem segítene.
Így készítheted el:
Olvassz fel egy darabka vajat.
Csepegtess bele narancs esszenciális olajat.
Adj hozzá egy kanál mézet.
Ezután keverd össze jól az így kapott kencét.
Alaposan masszírozd a bőrödbe, akár az egész lábadra is tehetsz belőle.
Hagyd fent, amíg beszívódik a pakolás.
WooHoo-tipp:
Még intenzívebb hatást érhetsz el, ha szaunázás közben kened fel ezt a házi pakolást. Ha kedveled ezt a rekreációs tevékenységet, használd ki a lehetőséget, és kend be a lábad alaposan. Az eredmény valóban látható és tapintható lesz! Közismert a szauna kitűnő bőrápoló hatása, ugyanis hozzásegíti a bőrt a gyorsabb megújuláshoz. A pórusokat a hideg-meleg váltakozása is kifejezetten megedzi, így a bőr feszesebbé válik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!