Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhat a bal oldalam/bal...

Mitől fájhat a bal oldalam/bal bordám?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Vasárnap óta fáj a bal oldalam/bordám/feljebb a lapockám.

Ha ráfordulok/ha rá fekszem.

Gyanakszok egy-két dologra,ami a saját hibámból eredően lehet,ami miatt fáj de nem tudom hogy ezekre mennyi a lehetőség.Szóval lehet hülyének nézne de tényleg érdekelne az hogy valakinek volt e hasonló,vagy valami tipp.

1.Felfázás(?).Az elmúlt hetekben nem igazán viseltem zoknit,mert úgy kényelmesebb volt,de közben hideg is volt.Elvileg éreznem kéne pisilés közben hogy szúr vagy mi(Nem voltam még felfázva)de vagy nem érzek,vagy csak mensis hasfájást érzek.

2.Nem szoktam nyújtani/bemelegíteni,igen tudom jó nagy hülye vagyok,de sajnos az az ember vagyok aki utólag gondol bele a dolgokba.Elég sok karhúzást szoktam csinálni/törzsforgatás vagy hogy nevezik.Szóval lehet meghúztam?(Nem húztam meg még semmim)

3.A távoktatás miatt hónapok óta sokat ültem és eléggé sokat ropogott a hátam/lapockám.Ez igazából ilyen megjegyzés ha esetleg valamire lehet következtetni ebből is.

4.Rengetegszer fekszek fura pózban,kiterülve,összecsavarodva,lelógva,mindenhogy mert kényelmesxd

Szóval lehet hogy ennyi ideig tart az hogy elalszom valamim?

Tényleg elnézést ha sok baromságot írtam..De nem éreztem még ilyet.

2020. jún. 17. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Most akkor a bordád fáj vagy a lapockád?
2020. jún. 17. 13:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát ha oldalra fekszem akkor mindkettő nagyon,ha ülök akkor csak a bordámnál érzek fájdalmat.
2020. jún. 17. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!