Minek lehetnek ezek a tünete? (25 eves vagyok) 1, mellkas, sziv környeki fájdalom, majd 2, rekeszizom alatti fájdalom, 3, nyak elölső reszenek fájdalma (kb a nyak közepen) 4, fej fájás a fej hátsó reszen csak, csak egy ponton
Ezek a tünetek egymást követtek, kb 3, 4, 5 nap telt el mire veget ert az egyik, már orvoshoz fordultam, EKG már van, azzal nem volt baj, a mellkas röntgen lesz meg, bár a mellkasom már nem is fáj, már csak a fejem hátsó resze
Minek lehetnek ezek a tünete? Már ketsegbe vagyok esve, es nem igazán tudom összerakni a kepet, hogy miert van ennyire sok tünetem
(Eleinte a mellkas sziv környeki fájdalom neha felváltotta a borda alatti erős feszülő erzes), majd 4 5 nap múlva lett a rekeszizom alatti fájdalom, szoritó erzes, (olykor meg nehez legzes is kialakult, illetve a mellkasom meg a hátam bizsergett), ezt követte a nyak elölső reszenek a fájdalma, az Ádám csutkám pl nagyon fájt, ha hozzáertem is, most pedig a fej hátsó reszen fáj egy ponton (fájdalomcsillapitóra se reagált)
Köszi előre is a tippeket válaszokat, termeszetesen kivizsgáltatom magam, de már igy is gáznak erzem hogy ennyi beutalót kerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!