Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki ismeri dr Császár Sándor...

Ki ismeri dr Császár Sándor nevével fémjelzett hunsacra.hu szakrális anatómia tanfolyamát?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon hírdeti magát, [link] és leírás szerint:

"

Szakrális tértisztítás és

szakrális helyreállítás

A magyar szakrális anatómia tanfolyam nem gyógyító tanfolyam!

Itt ismereteket kapsz:

• kicsinységünkről, nagyságunkról

• és földi személyes létrendszerünk szakrális helyreállításáról.

Arra akarunk téged megtanítani, hogy hogyan ne tudjanak téged megbetegíteni."

2020. jún. 14. 02:43
A kérdező szavazást indított:
ismerem
jó tapasztalatom van
csalódtam
radiesztéziával kapcsolatos dolgokat tanít
föld-víz sugárzással kapcsoaltosan tanít
csalódtam benne
NEM csalódtam benne
9 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem csalódtam, mert meg sem akarom ismerni, parasztvakítás kategória.
2020. jún. 14. 08:53
 2/7 Arigattto válasza:

Én voltam a tanfolyamán. Nekem sokat segített.

Az orvosok nem találták a bajomat. Megtanított arra, mit kell csináljak naponta és én csinálom, csinálom. Ma már jobb sokkal és naponta érzem a változást. Mindenki tapasztalja meg és azután alkosson véleményt.

2020. okt. 25. 21:29
 3/7 anonim válasza:
Voltam a tanfolyamán és nagyon jó tapasztalataim vannak. Sokat segített az életem minden területén.
2022. nov. 28. 08:45
 4/7 anonim válasza:
Hetedik éve ismerem Sándort és rendszeresen részt veszek a tanfolyamain. Hatalmas tudása van ,egyedi Tanító. A Tőle kapott ismereteket napi rendszerességgel használom. Ennek köszönhetően pl. a gerinc problémaim is helyre jöttek. Javult az életminőségem. Valamint semmilyen gyógyszert nem kell szednem és a gyerekeimnek se. Hatalmas segítséget kaptam és kapok tőle.
2022. nov. 29. 13:36
 5/7 anonim válasza:

6 éve járok a tanfolyamára, már az egész családom jár. Napi szinten használjuk a tanultakat, nem tudnám elképzelni az életünket a szakralitás nélkül. Teljesen más az életminőségünk.

Mindenkinek ajánlom!

2022. nov. 29. 13:41
 6/7 Kovizoli777 válasza:

Ötödik éve járok Dr. Császár Sándor tanfolyamaira.

Már az első találkozás megadta számomra a választ, hogy jó helyen járok.

Az élet, s a Tőle kapott tudás bizonyítja számomra azt, hogy ez egy olyan tanítás, olyan tananyag, melyeket már Őseink is tudtak. Mindent, amit ott tanulsz, kipróbálhatod, s meg fogsz lepődni, ha kinyitod azokat az "ajtókat-kapukat", melyeken még soha nem léptél be. Az Ősmagyar tudás együtt alkalmazva a szakrális anatómiával egy óriási felismerés lesz azoknak, akik szeretnének, vagy már "felébredtek".

2022. nov. 29. 15:15
 7/7 anonim válasza:
Évek óta tanulok Sándortól. Szívből javaslom Mindenkinek, hogy induljon el ezen az úton és szerezzen saját tapasztalatot. Mindenkinek, aki szeretné megérteni a betegségeink mögötti valós okokat, és szeretne tenni is az Egészségéért!
2022. dec. 5. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!