Ki ismeri dr Császár Sándor nevével fémjelzett hunsacra.hu szakrális anatómia tanfolyamát?
Ezen az oldalon hírdeti magát, [link] és leírás szerint:
"
Szakrális tértisztítás és
szakrális helyreállítás
A magyar szakrális anatómia tanfolyam nem gyógyító tanfolyam!
Itt ismereteket kapsz:
• kicsinységünkről, nagyságunkról
• és földi személyes létrendszerünk szakrális helyreállításáról.
Arra akarunk téged megtanítani, hogy hogyan ne tudjanak téged megbetegíteni."
Én voltam a tanfolyamán. Nekem sokat segített.
Az orvosok nem találták a bajomat. Megtanított arra, mit kell csináljak naponta és én csinálom, csinálom. Ma már jobb sokkal és naponta érzem a változást. Mindenki tapasztalja meg és azután alkosson véleményt.
6 éve járok a tanfolyamára, már az egész családom jár. Napi szinten használjuk a tanultakat, nem tudnám elképzelni az életünket a szakralitás nélkül. Teljesen más az életminőségünk.
Mindenkinek ajánlom!
Ötödik éve járok Dr. Császár Sándor tanfolyamaira.
Már az első találkozás megadta számomra a választ, hogy jó helyen járok.
Az élet, s a Tőle kapott tudás bizonyítja számomra azt, hogy ez egy olyan tanítás, olyan tananyag, melyeket már Őseink is tudtak. Mindent, amit ott tanulsz, kipróbálhatod, s meg fogsz lepődni, ha kinyitod azokat az "ajtókat-kapukat", melyeken még soha nem léptél be. Az Ősmagyar tudás együtt alkalmazva a szakrális anatómiával egy óriási felismerés lesz azoknak, akik szeretnének, vagy már "felébredtek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!