Mi történik a fogszabájzóval ha valaki meg hal?
Fogszabályzó.
Mi történne? Fémből van, sokáig megmarad.
Én úgy tudom, hogy minden nem szerves anyagot eltávolítanak halál után, legyen az fogszabáLYzó , orvosi fémek a testben ( műtét miatt beültetett fémek, csavarok) mellimplantátumok, egyéb szilikonok. Ezeket kivétel után feljegyzik egy hivatalos okíratban (pl: a mellimplantátumok sorozatszámmal vannak ellátva) majd megsemmisítik őket. Semmit nem használnak fel újra, nem is lehet.
Nyitott koporsós temetésen meg amúgy sem látod, hogy a halott fogszabályzót viselt, mert jobb esetben csukott szájjal készítik elő. Hamvasztásnál ahogy előbb is írtam mindent eltávolítanak.
Jól írja az előző, azonban nem mindent szoktak észrevenni hamvasztáskor, illetőleg nem minden fémet tudnak kiszedni. Szakemberektől tudom. Pl összecsavarozott csontokból nem jellemző, hogy kioperálják. Hamvasztás után van, hogy megmarad az olvadt fém.
De amit tudnak, előre kiszednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!