Mit tegyek a hányinger ellen?
Figyelt kérdés
Fél 2 és még mindig nem alszom. Mondjuk amúgy sem tudok aludni, de ez most így még rosszabb mert hányingerem van. Lefekvés előtt olyan másfél órával megettem vagy 4 muffint. Már azon is gondolkoztam, hogy kihányom, de nem szeretnék senkit felébreszteni vagy megijeszteni a házban hogy furcsa hangokat hallanak a fürdőből. Nemtudom, lenne lehetőségem kihányni észrevétlenül? Biztos utána sokkal jobb lenne. És emellett jól jönne valami tipp esetleg elalvásra. Néhány napja ezzel küszködöm és nem tudom mit tehetnék ellene.2020. jún. 8. 01:46
1/1 anonim válasza:
Van esetleg gyomor problémád, vagy idegi alapon van a hányinger?
Az az igazság hányni halkan nem igazán lehet. Mert úgyis szűrődnek ki hangok. Főleg, ha öklendezik az ember.
Esetleg salvus vizetek nincs otthon? Vagy hányingerre, hányásra a colat is ajánlják,de csakis pici mennyiségben. 1 deci maximum. Az viszont az alváshoz nem a legjobb...
Neten írd be, hogy alvás meditáció... Kezd el hallgatni. Én van, hogy az elején elalszok már.
Most is azt fogom tenni, mert sajnos erős refluxos vagyok és a gyomrommal küszködök napok óta. Aztán nagyon rossz közérzetet csinál.
Sokszor segít a meditáció, érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!