Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szemölcs helyén fekete pötty?

Szemölcs helyén fekete pötty?

Figyelt kérdés

Tavaly égettettem le egy szemölcsöt, aminek a helye még ma is sötétebb,mint a bőröm többi részén, és a "heg" közepén van egy kis fekete pötty. Olyan, mint egy mitesszer, de nem lehet kinyomni, kiszedni... Szeptemberben megyek bőrgyógyászhoz, akkor majd megmutatom az orvosnak, addig is van itt valaki, akinek hasonló volt?

[link]

2020. jún. 7. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem nyomkodnam a helyedben..
2020. jún. 7. 21:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Már nem próbálkozom ezzel, mert nem jött ki.
2020. jún. 7. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:

A képről nem látom pontosan,de vagy a szemölcs gyökere maradt ott ,vagy egy lyuk utána,majd az orvos megmondja .

Sajnos nekem is többször kellett kezelni,amíg ez a fekete pötty ott volt ,folyamatosan kinőtt újra,időről időre .

2020. jún. 7. 21:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor az a gyökére lehet? Én is arra gondoltam. De már fel éve volt a leégetés. Azóta nem újult ki.
2020. jún. 7. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!