Elég kellemetlen problémám van, mit tanácsolnátok? Többi lent, és kérlek ne nézzetek le ezért!
Na túl vagyok a vizsgálaton, amit már tényleg semmiségként éltem meg, mert úgy alakult, hogy előtte a napokban rosszul lettem a munkahelyemen, majdnem elájultam. Ezért elmentem a háziorvosomhoz, aki szintén megvizsgált, csinált EKG-t, és nem is éreztem magam annyira kínosan, mint számítottam rá. Szóval ő ,,felkészített" a komolyabb vizsgálatra, úgymond .:D Szerencsére azon kívül, hogy tényleg gyorsan vert a szívem+kicsit magas volt a vérnyomásom nem talált ő se komolyat, valószínűleg szorongok, pánik tüneteim vannak, ez okozza a rosszulléteimet is. Elkezdtem szedni a Frontint, kis dózisban, amit idáig nagyon elleneztem, de most már benne vagyok, annyit szenvedtem mostanában.-Sok a stressz, meg értek bizonyos dolgok, de ez egy másik történet.
A lényeg, hogy aztán tegnap voltam kardiológián is, ott már meg se kottyant a vetkőzés, és csodák csodájára, még olyan eget rengetően magas sem volt a pulzusom/vérnyomásom. Azt mondták egyelőre nincs komoly, de vissza kell menjek júliusban uh-ra, további vizsgálatokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!