Milyen hatása van a heroinnak? Hogyan kell elképzelni amikor hatni kezd?
Figyelt kérdés
2020. jún. 4. 18:12
1/4 anonim válasza:
A világ legjobb érzésének mondják. Nagyjábol olyan hatása van, hogy:
-eufória
-kellemes bizsergés
-a használó úgy érzi, hogy minden a legnagyobb rendben
-fájdalomcsillapítás
-relaxáció
-lebegés érzet
Lehet hogy valamit kihagytam.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azért kérdeztem meg mert láttam hasonló kérdést a kokainnál és kíváncsi vagyok hogy a heroin adja a kellemesebb érzést vagy a kokó, mert ott azt írták hogy még a herkánál is durvább eufóriát ad.
2020. jún. 5. 10:51
3/4 Fa_ember16 válasza:
Én ha jól tudom akkor a heroin annyira boldogá tesz mert annyi dopamint termel tölle az agyad,hogy szószerint behugyalsz.minden tapintas szószerint egy orgazmus. És éoo ezért szokik rá mindenki legelőször. Ha tudsz angolul akkor nézd meg a "psychedsubstance" youtube csatornát.elvileg kipróbálta,és sajá élmenyeit meséli el
4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem nagyon beszélek angolul, de biztos érdekes lehet
2020. jún. 15. 05:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!