Leszakadt hasfal/köldöksérv mennyire lehet durva?
Figyelt kérdés
Most voltam orvosnál, több,mint 1 hónapja 2-3 naponta fáj a hasam köldök tájékon, széttsugárzó fájdalmaz érzek. A köldököm jobb oldalán kis csomószerű dolgot érzek. Aztmondja az orvos, hogy levan szakadva a hasfalam. Kezdetleges köldöksérv, mely állítása szerint olyan kicsi, hogy nincs értelme megműteni sem és lehet a gyomorsavtól fáj a hasam. Sokszor alvás közben kezd fájni, amikor hasra fordulok. Nagyon bevagyok parázva, szerintem műteni kéne, de minimum egy ultrahangot csinálnia kellett volna. Savlekötőt írt fel, aztmondta szedjem 2-3 hétig, ha továbbra is fáj a hasam, akkor menjek vissza és csinál ultrahangot. Aztmondta nem fordulhat ki én mégis félek. Mit tegyek? Keressek fel másik orvost? Ő a háziorvosom, máshol emiatt nem fogadnának. Németországban élek, itt nem is nagyon van privát rendelés. Azt sem tudom, hogy ezzel milyen orvost kéne felkeresnem. Sebészt?2020. jún. 3. 09:23
1/1 anonim válasza:
Én elmennék másik orvoshoz is. Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!