Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tegnap voltam labor vizsgálato...

Tegnap voltam labor vizsgálaton tudtommal a *-al jelöltekben valami nem stimm, segitenétek nekem?

Figyelt kérdés

Hematologia:

MCH eredményem 26 normál 27-35ig

LYMPH eredményem 49.2 normál 19-48ig

LYMPH absz. eredményem 4.50 normál 0-3.4 ig

Klinikai kémia:

Solubilis transzferrin receptor 4.71 normál 1.9-4.4ig

C reaktiv fehérje ultraszenzitiv 6.50 normál <5

Endokrinológia

TSH 11.69 normál 0.27-4.2-ig(erre mondták h nagyon magas)

letudnátok irni ez miket jelen apám nemhajlandó elmondani :(

nagyon köszönöm előre is!

2010. júl. 30. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Én se értettem a vizsgálatok eredményét, elmentem a körzetihez és megkérdeztem.
2010. júl. 30. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A TSH az agyalapi mirigy és pajzsmirigy alkotta rendszer összehangolt működésének egyik jelzője. Értéke lehet magas és alacsony is akár a pajzsmirigy alul-, akár túlműködése esetén. A TSH értéke csak a szabályozó rendszer többi hormonjával (trijód-tironin (T3), tiroxin (T4), szabad (free) trijód-tironin(FT3)) és a klinikai tünetekkel együtt értelmezhető.

a többi érték épphogy eltér a referencia értékektől, azok miatt ne aggódj

vagy kérdezz egy szakembert:

[link]

2010. júl. 30. 18:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Apu megkért h mradjak kinn még ő elintézik pedig 20 éves vagyok jogom van tudni ha vmi nem stimm :( amugy vastagbélgyulladást állapitotak meg tavaly szeptemberben és mielött megyek tükrözésre elküldtek laborba ezek lettek..

amugy köszi :)

2010. júl. 30. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!