Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy telik el egy napod?

Hogy telik el egy napod?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 17:04
 1/5 A kérdező kommentje:
na mivan mindenki ledermedt hogy senkise ír?
2010. júl. 30. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:

mai napom így telt:

reggeli fél 9felé felkelltem és úgy háromnegyed 9 felé megreggelisztem (1 szelet teljes kiőlésű kenyér margarinnal és hozzá egynagy paradicsom, utána megittam egy bögre teát)

utána úgy 9-negyed 10 felé kimentem a kertbe ápolni a növénykete, meglocsoltam, kicsit megkapáltam őket

fél 11 felé megettem 2db őszibarackot, 3 sárgabarckot, 1 negyed sárgadinnyét

11felé megettem egy cső kukoricát

12felé elindultam bevásolni

3 órára hazaértem, megebédeltem (majonézes kukoricasaláta hozzá csirkemell falatok+egy rozsos zsömle)

4óra felé megettem még 2 szelet tökmagvas kenyeret sonkával és paradicsommal

fél 5 felé megettem egy almát

5 felé 2 pohár tejet

utána elmentem tvzni, közbe 1 órát szobabicigliztem

6óra felé megittam 1 pohár gyümölcsteát, és egy pohár zöld teát

utána negyed 7 felé leültem gépezni és még minidg itt vagyok, most pont e kérdésedre válaszolok:D

fél 8 felé elmegyek futni, negyed 9 felé visszajövök és 10-ig szobabiciglizek

fél 11 felé elmegyek zuhanyozni és megyek aludni

holnap meg várom a vendégeket

remélem elég részletes volt:D

2010. júl. 30. 19:18
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon részletes volt :D
2010. júl. 31. 08:47
 4/5 anonim válasza:

Felkelek dél körül,beülök a gép elé.Beszélek barátnőmmel,feljön pestre,és elmegyünk valahova.Sétálunk,vizipipázunk,beülünk teázni,felülünk a Szabadság hídra,vagy elmegyünk az Alagút tetejére.Esténként elmegyünk kajálni általában a KFC-be,majd beülünk teázni valahova,és éjfélig ott vagyunk,vagy csak otthon taboo-zunk :D Hajnali négyig társasozunk,utána lefekszünk aludni,és másnap délben kelünk :D

Minden nap változó.Sokat járunk bulizni,szórakozni :)

2010. júl. 31. 17:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Jó neked:)(:()
2010. aug. 1. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!