Hogy telik el egy napod?
mai napom így telt:
reggeli fél 9felé felkelltem és úgy háromnegyed 9 felé megreggelisztem (1 szelet teljes kiőlésű kenyér margarinnal és hozzá egynagy paradicsom, utána megittam egy bögre teát)
utána úgy 9-negyed 10 felé kimentem a kertbe ápolni a növénykete, meglocsoltam, kicsit megkapáltam őket
fél 11 felé megettem 2db őszibarackot, 3 sárgabarckot, 1 negyed sárgadinnyét
11felé megettem egy cső kukoricát
12felé elindultam bevásolni
3 órára hazaértem, megebédeltem (majonézes kukoricasaláta hozzá csirkemell falatok+egy rozsos zsömle)
4óra felé megettem még 2 szelet tökmagvas kenyeret sonkával és paradicsommal
fél 5 felé megettem egy almát
5 felé 2 pohár tejet
utána elmentem tvzni, közbe 1 órát szobabicigliztem
6óra felé megittam 1 pohár gyümölcsteát, és egy pohár zöld teát
utána negyed 7 felé leültem gépezni és még minidg itt vagyok, most pont e kérdésedre válaszolok:D
fél 8 felé elmegyek futni, negyed 9 felé visszajövök és 10-ig szobabiciglizek
fél 11 felé elmegyek zuhanyozni és megyek aludni
holnap meg várom a vendégeket
remélem elég részletes volt:D
Felkelek dél körül,beülök a gép elé.Beszélek barátnőmmel,feljön pestre,és elmegyünk valahova.Sétálunk,vizipipázunk,beülünk teázni,felülünk a Szabadság hídra,vagy elmegyünk az Alagút tetejére.Esténként elmegyünk kajálni általában a KFC-be,majd beülünk teázni valahova,és éjfélig ott vagyunk,vagy csak otthon taboo-zunk :D Hajnali négyig társasozunk,utána lefekszünk aludni,és másnap délben kelünk :D
Minden nap változó.Sokat járunk bulizni,szórakozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!