Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy ne féljek az oltástól?

Hogy ne féljek az oltástól?

Figyelt kérdés
Holnap megyek az osztállyal oltásra, és én nagyon felek a szuriktol. Tudom, hogy nem annyira faj, de akkor is rettegek tőle. Nem szoktam odanézni, de érzem amikor belém szúrják. Befeszíteni se szoktam. A napokban annyira rágörcsöltem erre, hogy nagyon félek. Valaki tudna valami tanácsot adni?

2020. máj. 28. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudok tanácsot adni én is így voltam a te korodban, annyira féltem hogy alig bírtam elaludni előtte nap... Túl kell esni rajta sajnos aztán ennyi
2020. máj. 28. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Hány éves vagy?
2020. máj. 28. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Figyu. Emlékezz vissza arra, amikor legutóbb kint jártál az utcán, bármilyen okból. Láttál egy csomó embert, aki idősebb nálad, ugye? Na, ők már mindannyian túl vannak ezen az oltáson, és mind túlélték :)

Ha kicsit tartasz tőle, az teljesen természetes, de ne pörgesd be magad teljesen. Tényleg alig érezni, és alig 2-3 másodperc az egész. Mire kinyitnád a szád, hogy jajgass, már túl is leszel rajta! :)

2020. máj. 28. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Olyasmit akartam írni, mint a 3-as. :D Előtted már egy csomó ember átesett ezen, és senkinek semmi baja nem lett. Te is túl fogod élni.

Gondolj arra, hogy van akinek naponta kell kapnia valamilyen injekciót, mert beteg. Te sokkal szerencsésebb helyzetben vagy. Ha most előtted lenne egy hozzád hasonló korú gyerek, aki naponta kap injekciót, netán kórházban is van, akkor elég ciki lenne előadni neki, hogy mennyire félsz egy oltástól.

2020. máj. 28. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
No problem én is mindig bögtem a13 éves létemre a vérvételtől nem azért mert fájt azért mert teljesen belilút viszketet 2 napon át és amikor kinyujtottam fájt
2020. jún. 2. 13:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Már túlestem rajta, köszönöm a válaszokat. Igazából csak attól féltem amikor belém szúrják a tűt, pedig tudom, hogy nem fáj annyira. (Csak ugye utána pár napig :/) Szerintem „tűiszonyom” van :D
2020. jún. 2. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!