Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Oxigénnel dúsitott levegős...

Zsoltiposta kérdése:

Oxigénnel dúsitott levegős palack inhalator tényleg segít ha légzés problémám van?

Figyelt kérdés

#oxigén #Oxigén inhalátor #Oxigén palack
2020. máj. 24. 08:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen tényleg segít, mivel a szervezetednek ugyan abból a mennyiségű beszívott levegőből van lehetősége több oxigén molekulát felvenni. A légkörben alapvetően sokkal több a nitrogén, mint az oxigén, ami azt jelenti, hogy mondjuk egy belégzésre jut 40%-nyi hasznos oxigén.
2020. máj. 24. 08:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer, még gyerek koromban, volt egy szörnyű betegségem (gége és hörgő gyulladás), arra ébredtem, hogy nem kapok, illetve csak alig levegőt. Felöltözni képtelen voltam, ha anya nem segít, akkor sehogy, és levitt az ügyeletre (mivel nem volt hajlandó a doki kijönni). Kihívták a mentőket, hogy kórházba vigyenek. A mentősök oxigénnel dúsított levegőt engedtek ki, egy palackból a kocsiban, és ekkor tudtam normálisan levegőt venni.

Szóval én azt mondom igen, sokat segíthet.

2020. máj. 24. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!